Om oss

Vi på Grand Construction Stockholm kan hjälpa dig från idé ändra fram till slutbesiktning av ditt nya, fräscha badrum. Vår ambition är att du som kund alltid ska kunna känna dig hundra procent trygg med vårt samarbete. Vi är anpassningsbara, flexibla och beredda på snabba omställningar.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert, skapad efter dina och ditt badrums behov. Vi hjälper dig mer än gärn att förverkliga din dröm!

Ett självklart val vid din badrumsrenovering

När det kommer till att renovera sin bostad är det ofta badrummet som många väljer allra först. Många badrum är idag ganska föråldrade och genom en badrumsrenovering går det lätt att få till den exklusiva hotellkänslan, utan att det kostar skjortan.

Badrumsrenovering är en typ av renovering som vi blivit minst sagt experter på. Känner du att du vill göra om på en plats vi tillbringar en hel del tid på under vår livstid så finns vi alltid tillgängliga för dig. Kontakta oss idag så hjälper vi dig när det passar dig allra bäst.

Några av våra projekt

Här finns vi

Bor du i Västerås med omnejd kan du få hjälp av oss med din badrumsrenovering, men självklart är vi också alltid flexibla vad gäller avståndet. Kontakta oss vid minsta fråga eller fundering så lovar vi att vi återkopplar till dig med ett utförligt svar. Vi ser framemot att hjälpa just dig med din renovering och står redo för att börja jobba tillsammans med dig.