Badrumsrenoveringstjänster i Västerås

Ett riktigt trevligt badrum går inte av för hackor. I och med att vi tillbringar en ganska stor del av vår tid i det, så är badrummet ett för många givet val när det ska renoveras. Vi kan fixa så gott som allt som berör badrum, och ni kan lita på att det dessutom blir riktigt, riktigt bra.

img

Dusch

Det är svårt att inte uppskatta en uppfriskande dusch. Men det går att göra de ännu härligare: genom att få dem att kännas än mer exklusiva, eleganta och fräscha. Med vår hjälp kommer du kunna njuta av en duschkänsla likt den du får på hotell.

img

Handfat

Ett riktigt snyggt handfat kan förgylla ett helt badrum. Oavsett om du är sugen på en mer bred och grund skål, alternativt en lite djupare, så har vi kunskapen att få till det precis så som du önskar. Vill du ha en unik och snygg tvättställsblandare kan vi självklart fixa även det.

img

Badkar

De allra flesta älskar att sitta i ett badkar, men många står utan ett –  och de som faktiskt har ett badkar har ofta ett som är en aning för litet. Med hjälp av oss kan vi fixa installationen av ett badkar, självklart också måttanpassat dit du vill ha det. Kom ihåg att alla badkar blir lite roligare med bubblor!

img

Design

Det spelar egentligen ingen jättestor roll hur snygg din toalett, din dusch eller ditt handfat är om det inte passar in i resten av badrummets look. Därför är det en himla tur att vi dessutom har ett öga för hur vi får allt att passa in på absolut bästa sätt.