Om oss på Grand Construction Stockholm

Vi på Grand Construction Stockholm kan hjälpa dig från idé slutbesiktning av ditt badrum. Vår ambition är att du som kund ska känna dig hundra procent trygg med vårrt samarbete. Vi är anpassningsbara, flexibla och beredda på snabba omställningar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Låt oss förverkliga din dröm!

En idé blev verklighet

För ett gäng år sedan fick vi en idé. Vi ville erbjuda Stockholmsinvånarna en helhetsleverantör inom badrumsrenovering, som dessutom hade ett rejält fokus på kvalitet, kundomsorg och som aldrig ville sluta utvecklas. Resultatet blev Grand Construction Stockholm, ett resultat som vi idag är väldigt stolta över. Med ett hundratals kunder i vår portfölj och allt från mindre fix i badrum till omfattande renoveringar hos företag har vi samlat svårslagen erfarenhet under bältet. Allt detta samtidigt som vi alltid gör det med ett gott servicetänk och kundens bästa i åtanke. För oss på Grand Construction Stockholm är det just kunden som är det absolut viktigaste, och vi vet att en nöjd kund är en bra kund. Har du några som helst frågor eller funderingar är vi bara ett mail eller samtal bort.

Här kan du nå oss

Vi är fullt medvetna om att badrumsrenovering kan kännas omfattande. Det behöver du inte oroa dig för. Med oss kan ni gott luta er tillbaka och låta oss sköta resten. Ring oss redan idag 08-410 064 01 eller maila oss på info@roi.se så hjälper vi er.

Varmt välkommen till oss på Grand Construction Stockholm redan idag!